Forsiden > News > TV2 sælger lidt mere af programfladen

TV2 sælger lidt mere af programfladen

fredag 19. september 2014, af Tom Dissing

Indtil videre har det primært været de små TV2 kanaler, der har solgt programfladen som AFP aftaler, der - mere eller mindre - betyder at en vilkårlig kunde køber en del af programfladen.
Og nu hvor Coop ser ud til at have besluttet sig for at betale for mere adgang til programfladen på hovedkanalen, kan faste seere af TV2s hovedkanal se frem til et nyt format hvor “Danskernes sundhed og madvaner er i centrum”.
Aftalen, der ydermere inkluderer en såkaldt partnerskabsaftale, betyder at interesserede de næste 12 måneder kan se hvordan landets største dagligvarevirksomhed med 1200 butikker håber på at får lidt flere til at handle ind i deres butikker.
Ambitionen er ydermere at forklare at “god og lækker mad” ikke kun er noget der skal indtages i weekenden.
Der forresten er ret smart at købe nede i den lokale Coop og så spise “sunde og velsmagende retter” på hverdagene.
Derfor kan faste seere se frem til “opskriften på et sundere liv” suppleret op med “nye varer på hylderne i Coops butikker”, samt resultaterne af den “forskning” der løbende udføres for at finde “opskriften på et sundere liv”, som TV2 nu vælger at bringe.
I bedste stil, bliver det så til indhold på alle TV2s digitale platforme og en såkaldt “ambitiøs relancering af TV2s program “Go appetit” med kokken Claus Holm, suppleret op med ernæringsekspert Christian Bitz der hjælper på alt fra go.tv2.dk til henne i selve programfladen.
Koncerndirektør Gregers Wedell-Wedellsborg, Coop siger:
-I Coop har vi indgået aftalen som led i vores projekt ”Sammen om bedre mad”, hvor vi ønsker at sætte det gode måltid og de gode varer på dagsordenen. Vi tror på, at vi gennem dette partnerskab kan skabe noget, der reelt forandrer og forbedrer danskernes hverdag – ved at give flere lyst til at spise sundere og mere spændende, siger slutter den tidligere digitale direktør fra TV2, der nu vælger at handle lidt ind hos hans tidligere arbejdsgiver.
Tilbage hos TV2 siger kanalchef, Lotte Lindegaard:
-Der er ingen tvivl om, at sundhed og madlavning fylder utroligt meget for mange. Ofte oplever børnefamilierne et dilemma mellem ønsket om at leve sundt og realiteterne i en travl hverdag, og vi vil bl.a. i de nye “Go appetit”-programmer give inspiration til, hvordan de to ting sagtens kan gå hånd i hånd rundt om spisebordet. Jeg er stolt over, at vi sammen med Coop samtidig har ambitionen om at gøre danskerne sundere og sikre ernæring, velsmag og sund mad den opmærksomhed, det fortjener, slutter hun.
Premieren på AFP-aftalen (Advertiser Funded Programming) skulle starte engang i februar 2015.
TV2 lover ydermere at de også snart sender “Go kur”, der sikkert også er et AFP format, ganske som “Riget live” også kunne tænkes at være det.
“Riget live” skulle dog efter sigende være en “ny dokumentarserie om stress”, hvilket ikke virker særligt live.
I den forbindelse kan det være at det heller ikke er Rigshospitalet der har købt formatet, men at det såmænd handler om "riget Danmark".
Alt sammen noget du kan finde us af senere.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?