Forsiden > News > TV2 samler alt ekstern produktion i en enhed

TV2 samler alt ekstern produktion i en enhed

mandag 3. november 2014, af Tom Dissing

TV2 har netop udviklet deres chefafdeling med Malene Lei Raben, der kommer til at stå i spidsen for det som TV2 kalder for deres nye produktions- og rettigheds afdeling for ekstern produktion, hvor hun såmænd bliver “Head of Production Management” på hele TV2.
Udviklingen betyder at alt indkøb af ekstern produktion samlet et og samme sted.
Og med Malene Lei Raben som chef for området der dækker hele programområdet og som inkluderer alt styring af økonomi, herunder forhandling af de danske produktionsbudgetter, er alt nu samlet et og samme sted.
Dermed er det svært ikke at forestille sig at priserne bliver harmoniseret, eller hvad det nu hedder når kunden bestemmer priserne.
Den nye produktions- og rettighedschef kommer ydermere til at sørge for at TV2 får “de nødvendige rettigheder”, så TV2 kan få en “optimal udnyttelse på alle TV 2s platforme”, der er en del af TV2 såkaldte “digitale strategi”.
Malene Lei Raben er advokat uddannet i 1995 og har mest fungeret som selvstændig advokat og virksomhedsrådgiver med fokus på “rådgivning til virksomheder i underholdningsbranchen”. Herunder instruktører, dramatikere, tv-værter, producere, konceptudviklere og andre.
Hendes primære funktioner har været at forhandling og udformning af kontrakter samt strategisk sparring med ledelsen.
Hun er ( var ?) fast skribent på Politiken og er kendt som paneldeltager og kunstanmelder i ”Smagsdommerne” på DRK.
Anne Engdal Stig Christensen, programdirektør på TV2 siger:
-Valget er faldet på Malene Lei Raben, da hun med sin højtrespekterede faglighed i ryggen og indgående erfaring på tv-området besidder de helt rigtige kompetencer til jobbet. Med Malene i spidsen for vores nye samlede enhed for ekstern produktion, er vi rustet til at servicere alle platforme og samtidig sikre den koordinering og tænkning på tværs, som er et af hovedelementerne i TV2s nye digitale strategi, slutter hun og bliver suppleret af Malene Lei Raben, der siger:
-Stillingen som produktions- og rettighedschef er en enestående mulighed for at fortsætte mit arbejde med aktørerne i det danske produktionsmiljø. Jeg håber på at medvirke til at sikre, at TV2 fortsat vil være producenternes foretrukne samarbejdspartner, hvor dialogen er præget af professionalisme, gensidig respekt og tillid. Ulla Østbjerg ( som hun afløser, red. ) har igennem alle årene har været garant for netop dette, og det er mit håb at kunne fortsætte arbejdet i den ånd. Samtidig bliver det en spændende opgave at være med til at sørge for, at TV2 kan eksekvere sin strategi på alle platforme. Jeg glæder mig usigeligt meget til at blive en del af TV2, slutter hun.
Ulla Østbjerg forlader i samme omgang ( til maj 2015 ) TV2.
Den enhed som Malene Lei Raben kommer til at lede kommer til at bestå af fem medarbejdere, der allerede i dag “styrer og deltager i forhandling af alle eksterne produktionskontrakter”, til både hovedkanal og nicheditto.
Dermed ligner Malene Lei Rabens nye arbejdsplads den ( digitale ) hub, der sørger for at alt fra eksterne leverandørere til interne kanalchefer, programchefer og redaktører kan tale sammen i et miljø der både er vant til det eksterne og interne producentmiljø.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?