Forsiden > News > TV2 streamer musikfestival på TV2Play

TV2 streamer musikfestival på TV2Play

tirsdag 23. juni 2015, af Tom Dissing

Hvis du er en effektiv type og derfor ikke har tid til at tage forbi Tinderbox her den 26. -28. juni er her godt nyt.
Det behøves du slet ikke.
Du kan nemlig nøjes med at købe adgang til den stream som TV2 leverer via deres TV2Play tjeneste, der har planer om at streame hele begivenheden.
Så selv om at du du sidder midt i et vigtigt møde er det altså stadig muligt lige at se Spids Nøgenhat.
Du kan jo bare købe dem som stream.
Aftalen bag, er en helt nyt samarbejde mellem Tinderbox-festivalen og TV2 der i følge TV2 giver Tinderbox-festivalen ”nye muligheder for at få det store, musikinteresserede publikum endnu bedre i tale”.
Sune Roland, kanalchef for TV2 Networks, der må formodes at stå for salget af streamen siger:
-Det er første gang, at TV2Play livestreamer fra en dansk festival, og dermed ”stagediver” vi ned i musikken, som er noget af det, der kan skabe nærvær og passion på Play. Livestreaming er samtidig med til at løfte en event som Tinderbox bredt ud, fordi publikum går fra at være udelukkende lokalt til stede til også at rumme musikinteresserede fra hele Danmark, slutter han.
Dem der besøger festivalen via stream slipper ydermere også for at tage forbi Tusindårsskoven i Odense, hvor TV2 ydermere investerer med “social media-kræfter” og løbende opdateringer på tv2.dk.
Som vi forstår det er aftalerne fortsat ved at falde på plads.
Men det skulle blive muligt at købe sig adgang til følgende navne allerede nu:
Go Go Berlin
Rival Sons
Sheppard
Carpark North
Milky Chance
Rasmus Walter
De Eneste To
Spids Nøgenhat
The Gaslight Anthem
Efterfølgende bliver det muligt at købe adgang til “nogle af højdepunkterne fra festivalen” på TV2Play i juli måned.
Der er tale om et såkaldt “kommercielt partnerskab”, hvorfor Jacob Fischer-Nielsen, chef for Kommercielle Partnerskaber siger:
-Tinderbox er en ny og spændende aktør på festivalscenen. Samarbejdet med Tinderbox giver TV2 nye muligheder for at få det store, musikinteresserede publikum endnu bedre i tale, og vi har store ambitioner, slutter han og bliver suppleret af Tinderbox-festivalchef Brian Nielsen, der siger:
-At launche en helt ny type musikfestival som Tinderbox i Odense, der har et så ambitiøst indhold og ikke mindst musikprogram, er en stor opgave. Kommunikation og information til vort publikum er nøgleord for os. Med TV2 som mediepartner har vi en stærk national samarbejdspartner. Vi ønsker i samarbejdet at bryde rammerne, udvikle og opsøge nye platforme og formater til formidlingen af en festival og dens musik. Det kræver et stærkt partnerskab, en innovativ festival og en udviklingsvillig medievirksomhed. Derfor er Tinderbox og TV2 et ideelt partnerskab. Jeg ser frem til at komme i udviklingslaboratoriet, til glæde for vort store publikum, slutter han

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?