Forsiden > News > TV2 udvider samarbejdet med Coop og Røde Kors

TV2 udvider samarbejdet med Coop og Røde Kors

fredag 16. januar 2015, af Tom Dissing

Når du engang til maj åbner for TV2, kan du se frem til et nyt samarbejde med Røde Kors og Coop, hvor ideen er at indlede “danmarkshistoriens største tøjindsamling”, der samtidig bliver det “sjoveste indsamlingsshow”, hvor TV2 opfordrer deres seere til at “smide tøjet”.
Planen er oplagt nok at hjælpe mennesker i nød kloden over.
Og nu hvor der findes en del der har lidt mere i tøjskabet, end de har brug for håber Røde Kors og TV2 på at folk vil aflevere deres tøj til TV2, der så sælger tøjet for penge, til “familier i nød og på flugt på grund af krig, naturkatastrofer og fattigdom”.
Røde Kors generalsekretær, Anders Ladekarl siger:
-Med “Smid tøjet Danmark” kan danskernes overskud af tøj blive til glæde for mennesker i nød. TV2 og Røde Kors har fundet sammen om en helt anderledes indsamling, end vi har set før, og det bliver spændende at se, hvor meget overskud danskerne har i klædeskabene. Med tøjet kan vi hjælpe endnu flere mennesker i nød. Det har der sjældent været større brug for end nu. Tak til TV2 for at ville fejre indsamlingen med et flot og overraskende show, der samtidig bliver en stor tak til alle dem, der vil være med til at hjælpe mennesker i verdens katastrofeområder, slutter han.
Da Coop er inde i et større samarbejde med TV2 om en række AFP eller Advertiser Funded Programming -programmer, er det i deres 800 butikker og de 200 Røde Kors butikker tøjet skal samles ind i, fra engang i april.
Formuleringen “Smid tøjet” bliver ydermere det såkaldte “kodeord” for en række konkurrencer og events op til selve TV begivenheden den 9. maj. 
Kanalchef Lotte Lindegaard, supplerer:
-“Smid tøjet Danmark” er en fantastisk mulighed for at engagere hele Danmark i en positiv og relevant begivenhed på TV2. Alle kan deltage, og med vores store event får vi mulighed for - på positiv vis - at sætte fokus på, at vi i vores del af verden kan gøre en stor forskel sammen. Det er vi stolte over at kunne fejre på TV2 sammen med Røde Kors, starter hun og fortsætter.
Det er Røde Kors egen ide, og den er genial. Hvis vi i Danmark, via TV2, skal støtte hjælpearbejde til folk i nød over alt på kloden, har vi brug for en verdensomspændende, respekteret og anerkendt organisation som Røde Kors til at garantere vores seere, at hjælpen når frem og gør nytte. Røde Kors er altid til stede, og derfor giver det mening for os, at hele Danmark smider det tøj, vi ikke bruger i deres retning. Vi er stolte over at kunne hjælpe Røde Kors med at hjælpe, hvor nøden er størst, slutter hun.
Coops AFP serie, vi omtalte tilbage i september, har i den forbindelse premiere til februar, hvor TV2 og Coop kigger på “danskernes sundhed og madvaner”, der åbner deres 1200 butikker til AT “bygge bro mellem sundhed og velsmag for at inspirere til større madglæde i hverdagen”, som de skriver det.
Ideen er at TV2 viser, at “god og lækker mad ikke kun behøver at være noget, vi spiser i weekenden, men at sunde og velsmagende retter sagtens kan forenes med en travl hverdag”, som det videre hedder i programaftalen.
Formatet kommer til at hedde “Go’ appetit”, og vil ud over på TV2s digitale platforme og på hovedkanalen kunne opleves i Coops butikker.
Koncerndirektør Gregers Wedell-Wedellsborg, fra Coop siger:
-I Coop har vi indgået aftalen som led i vores projekt “Sammen om bedre mad”, hvor vi ønsker at sætte det gode måltid og de gode varer på dagsordenen. Vi tror på, at vi gennem dette partnerskab kan skabe noget, der reelt forandrer og forbedrer danskernes hverdag – ved at give flere lyst til at spise sundere og mere spændende, slutter han.
Her et klip hvor de to kokke som Coop har AFP-planer om at bruge på TV2 optræder på Youtube.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?