Forsiden > News > TV2 vil være lidt mere med i True Awards

TV2 vil være lidt mere med i True Awards

onsdag 26. august 2015, af Tom Dissing

Planen er at TV2 vil give en pris til “den reklamefilm, som skaber den højeste grad af involvering og motivation blandt forbrugerne”, når det bliver tid til The True Award den 30. oktober.
For eventuelt uindviede er The True Award der hvor Producentforeningen og Dansk Annoncørforening møder hinanden for at fejre effekten af de mange reklamer der er blevet produceret det sidste år.
TV2, der reelt er den broadcaster der sender de fleste reklamer, samler løbende information sammen om hvad det er forbrugerne foretrækker, hvilket de i år summerer op til en TV2 Pris, der skal ses som en slags “den type reklame kan vores seere bedst lide”.
Som TV2 selv siger det, handler reklamefilm om at “involvering af forbrugeren kan måles på, om forbrugeren finder en film relevant, interessant og værd at se”, som de skriver det på deres facebook side her.
Ud over reklamerne på TV2 er festen også her hvor de mange biograf-reklamefilm modtager deres priser.
Ganske som de også bliver målt og vejet i “TV2s Kreative Vidensbank”, der løbende måler hvor godt deres seere synes om den ene og den anden reklame.
Jacob Fischer-Nielsen, der er chef for TV2 Kommercielle Partnerskaber siger:
-Det nye initiativ er vigtigt, fordi det inddrager forbrugernes bedømmelse af kampagnerne, og det er jo i sidste ende forbrugerne, der afgør, om en kampagne er en succes eller ej, slutter han og bliver suppleret af Christian Bévort, der siger:
-Vi er meget glade for, at TV2 nu er partner i The True Award. Der er et tydeligt værdifællesskab i ønsket om kontinuerligt at højne kvaliteten i den kommercielle tv-flade. Det er et langt træk, og derfor er intentionen også, at samarbejdet skal fortsætte i minimum tre år, slutter han og glæder sig til at det hele løber af staben den 30. oktober.
Har du i den forbindelse produceret nogle reklamefilm som du godt lige vil vinde en pris for, er det muligt at sende dem ind til konkurrencen frem til den 8. september.
Det finder du ud af at gøre heromkring
Der blev uddelt 23 priser sidste år til alt fra film til craft.
Den vi alle sikkert husker bedst er den her: ( det her er den meget lange version )

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?