Forsiden > News > TV2 vinder flot Promax Europe Award 2015 pris

TV2 vinder flot Promax Europe Award 2015 pris

onsdag 25. marts 2015, af Tom Dissing

TV2 er som bekendt inde over og ganske ofte initiativtager til en række store events, der betyder en masse for endnu flere.
Således var det også med TV2s “blomsterstafet” for Knæk Cancer-kampagnen 2014.
En kampagne der netop har vundet endnu en Promax-pris til TV2 Marketing, der løb med guld i kategorien “Promotional Interactive Applications”, forøvrigt foran BBC/Red Bee Creative, HBO Poland, Prosiebensat 1, TV Deutschland/Creative Solutions og Gédéon.
Alt sammen noget der kun kunne lade sig gøre fordi TV2 og Kræftens Bekæmpelse hvert år er sammen om en ugelang kampagne og indsamling.
Louise Agger Nexø, konstitueret marketingchef på TV2 siger:
-Vi har armene i vejret over, at vi er blevet hædret med netop denne pris, der er en af branchens mest eftertragtede. Vi har alle vundet guld i går, fordi prisen både er hæder til den stærke kreative idé, der er dygtigt løftet ud på sociale medier og digitale platforme. Men den er også en anerkendelse af den fælles indsats, vi kan mobilisere, når vi på tværs af hele TV 2 og i tæt samarbejde med Kræftens bekæmpelse arbejder sammen om så stor en event som Knæk Cancer, der når ud til et rekordstort antal danskere, starter hun og fortsætter.
-Hæderen går til et initiativ, der bringer danskerne tættere på hinanden omkring en vigtig sag, og som samtidig støtter op om TV2s digitale strategi om at være Danmarks mest engagerende mediehus, slutter hun.
Vi har fundet en promo for den omtalte “blomsterstafet”, der handlede om at en række GPS-stafetter blev sendt rundt i landet.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?