Forsiden > News > Serieland - TV2s Play Only format er tilbage

Serieland - TV2s Play Only format er tilbage

tirsdag 8. september 2015, af Tom Dissing

Hvis du er til de serier det generelt kun er muligt at se alle andre steder end på TV2s kanaler, er det jo ret heldigt at Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg nu fortsætter med “Serieland” her fra i morgen, hvor de tager hul på det der kunne kaldes for 2. sæson.
Som vi forstår det, bliver formatet også sendt på TV.
På den måde kan dem der ikke er online med TV2 Play jo også se med.
Ellers kigger formatet på hvad der sker på streamingtjenester som Netflix, HBO Nordic og Viaplay. Og da det jo også skal være lidt TV bliver der også set på hvad DRTV og TV2 Play streamer.
Formatet havde i følge TV2 stor succes i første sæson, hvorfor det nu fortsætter.
Denne gang med nye gæster i hvert program.
Ikke overraskende vil der være tale om “en kendt”, der så hjælper med at anmelde nye serier.
Det er fortsat ukendt om der er tale om product placement, AFP eller blot et format der ønsker at omtale konkurrenter og deres produkter, det altså ikke er muligt at få øjnene i på TV2.
Frederik Dirks Gottlieb siger:
-Serier er kommet for at blive, og derfor skal de tages seriøst. Det er på tide, at vi anmelder serier på samme måde, som vi anmelder film. Vi forventer høj klasse og nyskabende historier - specielt når vi skal følge seriefigurer i lang tid. Derfor er vi muligvis en smule hårde i vores anmeldelser, men det betyder ikke, at vi ikke elsker serier, slutter han og bliver suppleret af Kasper Lundberg, der siger:
-Danskernes appetit på serier er umådelig stor. Streamingtjenester er blevet menneskets bedste ven, og meget tyder på, at serieformatet er den foretrukne underholdning for tiden. Vi følger vores seriehelte i tykt og tyndt, fordi de minder os om vores egne gode og dårlige sider. Derfor vinder serier ofte over film i underholdningskampen, slutter han.
Blandt de kendte seerne af “Serieland” kan se frem til er Jonatan Spang, der for eventuelt uindviede er kendt for et comedyshow med Louise Wolff.
Ellers kigger Rosalinde Mynster, Cecilie Beck, Lotte Svendsen og endelig Simon Talbot, Lasse Rimmer, Martin Høgsted og Magnus Millang forbi formatet.
Da mange af de kendte er kendt for netop at være sjove, kunne det se ud til at denne sæson bliver specielt morsom.
Bedst af alt kommer det hele ikke til at handle om de nye serier.
Der bliver også kigget tilbage på serier, som de kendte kan “give stjerner”.
Her den 20. september er der forresten Emmy-uddeling i det store udland.
Her vil Serieland sende live mens de taler om den begivenhed.
Da det varer længe at uddele Emmyer til de mange nominerede kigger andre kendte for studiet.
Selve eventet sendes ligeledes på Zulu, hvilket kan undre da det jo bliver sendt klokken 20.00 i LA, ( sendes direkte på Fox i USA ) hvilket betyder at starter klokken 04.00 herhjemme, og fortsætter til noget der ligner klokken 09.00 mandag.
Stadig serierne er blevet en stadig vigtigere del af programfladen alle andre steder end på TV2s kanaler, så hvorfor ikke sende hele Emmy uddelingen live.
“Serieland” går igen live den 25. november.
Her kommer det dog til at handle om julekalendere.
Da fænomenet julekalendere nærmest er et lokalt fænomen her i landet, vælger formatet derfor at anmelde TV2s “Juleønsket”, der for uindeviede blev optaget i Nyborg i foråret, hvor engle prøver at opfylde en 12 årig piges ønsker.
I forhold til popularitet nåede første sæson at “Serieland” at generer over 100.000 startede afspilninger.
Og da seriens redaktion ydermere er aktive på Facebook, er det oplagt at mange løbende leder efter nye serier, de kun finder hos konkurrenterne.
Her en af de serier, de med garanti kommer til at tale om dette efterår.
Promoen er for sæson 2.
Vi supplerer lige op med en anden serie, der også bliver streamet på et tidspunkt.


Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?