Forsiden > News > TV2s Sportskanal henter 1500 procent flere

TV2s Sportskanal henter 1500 procent flere

mandag 12. januar 2015, af Tom Dissing

Nu hvor der endelig har været premiere på TV2s nye sportskanal, som de har valgt at kalde for TV2 Sport, kan det ikke siges kraftigt nok.
Den kanal er og bliver et hit.
Som eksempel var der flotte 305.000 seere der så landskampen i herrehåndbold mellem Danmark og Slovenien på den kanal fredag.
Og da det er tæt på 1500 procent flere seere end sidste rekord på den kanalplads der jo tilhørte TV2 Film ugen før, sker der virkeligt noget, når TV2 aktiverer deres kanaler.
Måske var det fordi TV2s Frederik Lauesen interviewede Ulrik Wilbek, eller måske var det Jeanette Ottesen, der gjorde hele forskellen.
Sportschef, Frederik Lauesen er i hvert fald glad:
-Jeg er enormt stolt af, at danskerne har taget så godt imod TV2 Sport. Vi har haft en helt fantastisk weekend med masser af god sport på kanalen, en vild energi og stor begejstring. Og danskerne har fulgt med i håndbold, ishockey, skiskydning og NBA basketball. Jeg er især glad for, at alsidigheden ser ud til at tiltrække seerne - det er nærmest rørende at se på seertallene for weekenden, som er endnu bedre, end jeg havde turdet håbe på. Vi kan i hvert fald konstatere, at danskerne har fundet kanalen, og vi takker for tilliden og vil gøre vores ypperste for at fastholde den store interesse, slutter han og bliver suppleret af programdirektør, Anne Engdal Stig Christensen, der siger:
-Vi går ind i 2015 med en fantastisk portefølje af nichekanaler med News og Sport som stærke journalistiske kanaler og med stor opbakning fra vores sunde nichekanaler Zulu, Charlie og Fri, slutter hun.
Frederik Lauesen fortsætter om hvad der kommer til at ske i ugen der kommer:
-I denne uge vil TV2 Sport transmittere dansk og amerikansk basketball, dansk håndbold, ishockey, VM i snowboard og freestyle, langrend, hollandsk fodbold, Malaysia Masters i badminton, det nye fodboldmagasin “Fodbold Unplugged”, Volvo Ocean Race og flere sportsdokumentarer - og så begynder VM i herrehåndbold i Qatar.
Han fortsætter:
-Det er under en VM-slutrunde, at det at råde over en sportskanal yderligere kommer til sin ret. Jeg glæder mig helt vildt til at opleve vores dygtige håndboldfolk folde sig ud. Dette VM bliver massivt dækket på TV2s mange platforme og med en ny sportskanal i familien får dækningen en hidtil uset dimension, slutter han.
Der var 726.000 seere inde “og kigge på kanalen i mindst fem minutter uafbrudt” i premiereweekenden.
Det er i princippet den bedste åbning af en “ny” TV2 kanal siden i år 2000 hvor Zulu åbnede med en masse sport.
Målt i procent blev TV2 Sport set “tre procent mere end alle andre rendyrkede sportskanaler tilsammen”.
Her en TV2 promo for sport.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?