Forsiden > News > TV2s business kanal har fået en chef

TV2s business kanal har fået en chef

mandag 26. januar 2015, af Tom Dissing

Når TV2s kommende on demand business-kanal, der er en platform der bliver etableret i samarbejde med det Berlingske Hus kommer igang, bliver det med Kasper Kronenberg for enden af bordet.
Han er nemlig den nye chef for denne platform, som kunder skal have muligheden for at købe sig adgang til.
Han kommer direkte fra en stilling som finansredaktør på FinansWatch, som han også har været med til at etablere.
Han siger:
-Jeg glæder mig rigtigt meget til at blive en del af TV2. Jeg har ikke tidligere lavet tv, men jeg begejstres af udsigten til at lære mediet bedre at kende og samtidig være med til at udvikle noget nyt - bl.a. i arbejdet med den nye TV 2 / Berlingske Business-kanal, siger manden der også bliver redaktionschef for TV 2 Finans.
Chef for TV 2 Nyhedscenter, Mikkel Hertz, siger:
-Kasper Kronenberg har en solid erfaring i dækning af finans- og erhvervsstoffet fra sin tid på først Børsen, senere Berlingske Tidende og de seneste fire år på Finanswatch. Han brænder for stofområdet, for at udvikle nye formater og koncepter - og for at sætte fælles retning for en redaktion, starter han og fortsætter.
-På TV2 skal han stå i spidsen for ikke kun den løbende journalistiske dækning i Nyhederne, på TV 2 News og på tv2.dk, men også den fortsatte udvikling af den on demand business-kanal, som vi i tæt samarbejde med Berlingske arbejder på at etablere, slutter han.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?