Forsiden > News > TV2s nye sportskanal hitter med VM-håndbold

TV2s nye sportskanal hitter med VM-håndbold

torsdag 29. januar 2015, af Tom Dissing

Hvis du stadig ikke har oplevet VM-feberen, så er den altså højere end tilbage i 2013, selv om at det også var høj der.
Nu er den altså bare højere.
Sådan cirka 20 procent højere.
Og da en del af den feber rammer TV2 Sport oplever kanalen flotte seertal til de kampe denne kanal sender.
Noget der ikke er svært at forstå nu hvor hver eneste her i landet nu har set fem timers håndbold på på TV2, DR1, TV2 Sport og DR3.
Og da de samme seere kun havde set fire timer i 2013, har de altså nu set 20 procent mere.
Det er naturligvis for tidligt at vurdere om TV2s nye sportskanal har flyttet seerne, eller været med til at hæve det samlede forbrug.
Tallene er dog flotte.
Som eksempel kunne TV2 Sport "samle" 91.000 seere der så kiggede forbi TV2s VM-studie i 70 minutter.
Et program der er så populært at der på et tidspunkt var over 150.000, der så med.
På samme måde har der været ligeledes flotte 139.000 seere i snit til Polen og Sverige kampen på denne kanal.
Chefredaktør John Jäger, siger:
-Det er jo helt vildt og endnu mere, end jeg havde turdet håbe på i en sådan situation. Først og fremmest er det vidunderligt, at vi har fået en dejlig stor bane at spille på igen. TV2 Sport giver os en pragtfuld mulighed for at udfolde alle vores talenter til alle de danskere, som gerne vil have meget håndbold. Vi kan vise så mange gode kampe, som måske ikke rammer alle danskerne – men som rammer de mange danskere, der bare er glade for at se på god håndbold, starter han og fortsætter.
-Det har vi gjort, og det har været en kæmpe succes. Vi har jo næsten uvirkeligt gode seertal til alle mulige kampe fra VM, og det er da en fornøjelse, at vi nu igen kan glæde de mange håndboldglade danskere med en masse god håndbold. Ja, og det er fedt, at det gælder uanset, om det er Thomas Kristensen og Bent Nyegaard, der kommenterer – eller om det er Michael Stærke, Claus Møller Jacobsen, Ulrik Jönsson, Peter Bruun Jørgensen eller Daniel Svensson, der kommenterer. Et skarpt team.
Han fortsætter.
-Helt personligt er jeg mindst lige så glad for, at vi nu kan brede os så meget med vores studieudsendelser igen. Jeg nyder både at lave og se på de udsendelser, hvor vi har landstræneren på besøg, og vi kan stille ham bare tre-fem-syv og ti spørgsmål om, hvorfor han gør, som han gør. Så vi virkelig kan gøre folk kloge. Og det viser sig jo, at vi har mange seere til det, når vi sender både et kvarter, en halv time, en hel time og endnu længere, så vi virkelig lader vores dedikerede folk nørde igennem. Det glæder mig virkelig, at vi nu kan tilbyde dette til alle de mange danskere, som følger med i håndbold, om som gerne vil det spadestik dybere, som vores værter, journalister og eksperter kan komme, fortsætter han.
-Det er fantastisk dejligt for os som tv-station, at vi kan konstatere, at der er så mange seere til håndbold, når vi er så heldige, at det er lige præcis os, der har enerettighederne til både Boxerligaen for kvinder og Boxerligaen for mænd, og at vi på vores nye kanal, TV2 Sport, har tænkt os at sende masser af kampe hver eneste uge, slutter han.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?