Forsiden > News > TV2s sportskanal lander alligevel YouSee

TV2s sportskanal lander alligevel YouSee

onsdag 3. december 2014, af Tom Dissing

En del tyder på at TV2 alligevel ender med at kunne tilbyde tæt på 50 procent af landets husstande adgang til deres sportskanal når denne åbner til janaur.
Der er dog en del der tyder på at kanalen bliver pænt pebret dyr hos YouSee.
Deres “sportskanaler” i den såkaldte ekstrapakke, hvor TV2s sportskanal også ender, starter nemlig ved 30 kroner om måneden, mens flere af kanalerne koster 50 kroner om måneden som tilkøb.
Og da denne kommende TV2 kanal primært skal findes i fuldpakken og ellers “tilkøbes”, er det forventeligt at YouSee/TDC TV kunder kommer til at betale 50-60 kroner mere om måneden, hvis de vil have adgang til denne kanal.
Som vi forstår det, vil dette også gælde fuldpakke kunder, der enten ender med at betale for denne kanal, eller som kommer til at opleve at andre kanaler bliver droppet.
Uanset dette, bliver kanalen mulig at tilkøbe/se hos Boxer, Canal Digital, Stofa, Viasat og Waoo næste år.
Og dermed endte det alligevel med at TV2 ikke “brændte fingrene” på en masse sports rettigheder som “kun ganske få” ellers ville få adgang til.
Kommerciel direktør, Flemming Rasmussen siger:
-Aftalen med YouSee / TDC TV vækker naturligvis glæde på vores nye sportskanal, hvor slutspurten i disse uger sættes ind for at blive klar til at gå i luften efter nytår. Med nu i alt seks distributører af kanalen når vi til at begynde med ud til ca. 50 procent af de danske tv-husstande, hvilket må siges at være tilfredsstillende for en kanal af denne art. Sportskanalen er generelt blevet godt modtaget i vores forhandlinger, og det bekræfter vores tro på, at kanalen med de indkøbte rettigheder og vores sportsprofil rammer et behov i markedet, slutter han.
TV2s sportskanal der bliver en del af YouSees fuldpakke, kommer også til at optræde som såkaldt Ekstrakanal og “Bland Selv” kanal.
Da den udelukkende vil kunne modtages i HD, vil det ikke være muligt for antenneforeninger og andre der kun tilbyder deres kunder standardpakker, at tilbyde denne kanal.
Hos TDC TV bliver kanalen en del af “Viasat Stor” og en “Ekstrakanal”.
Blandt de mange rettigheder som TV2 har investeret i til denne kanal, er “Metal Ligaen” og “VM i ishockey”, “NBA” og den danske basket-liga, cykling, den hollandske æresdivision plus EM og VM i fodbold, dansk DTC-motorsport, badminton, vintersport, OL, svømning og håndbold.
TV2 kan i den forbindelse allerede nu løfte sløret for at håndbold-VM i 2015 og 2017 bliver sendt på denne kanal, da TV2 har købt rettighederne sammen med DR.
Premieredagen på kanalen byder blandt andet på landskamp mellem Danmark og Slovenien i firenationers-turneringen Totalkredit Cup 2015.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?