Forsiden > News > TV3 streamer 37 håndboldkampe

TV3 streamer 37 håndboldkampe

onsdag 3. december 2014, af Tom Dissing

Folk der bare ikke kan få nok håndbold står foran en interessant december.
Her “sender” TV3 nemlig 37 kvindehåndbold kampe direkte på tv3sport.dk.
Dem der kun interesserer sig for landholdets kampe behøves dog ikke kigge forbi.
Dem finder de nemlig på TV2, der har retten til disse.
Det ser dog ikke ud til at genere TV3, der denne gang kaster sig ud i et større såkaldt AVOD sats.
Forkortelsen er kort for Advertising Video On Demand, hvilket må formodes at betyde at der bliver sendt en masse reklamer før efter og under kampene, som de interesserede er inviteret til at kigge på, hvis de ønsker at se kampen.
Sportschef Peter Nørrelund siger:
-EM i Ungarn og Kroatien er en kæmpestor begivenhed, hvor ikke bare de danske kampe er interessante for danskerne. Der er et væld af andre seværdige, spændende og intense opgør, som vi nu gør tilgængelige for alle på nettet. Vi viser en stor del af kampene på en af vores sportskanaler, og samtlige kampe på tv3sport.dk, så vi synes, det er en dejlig digital julegave til de håndboldglade danskere, slutter han.
Dermed er det altså muligt at se det meste på TV, ved at kombinere kiggeriet på TV3 Sport 1 og 2, hvor 20 kampe sendes direkte. Landholdets kampe sender TV2.
Digital director i MTGtv, Anders Oliver Andersen supplerer:
-I MTGtv afsøger vi konstant mulighederne indenfor det digitale område, og ser på mulige AVOD-tilbud. Vi ved, at håndbold er danskernes foretrukne december-begivenhed, og derfor er vi også overbeviste om, at der er et marked og et ønske om at kunne se håndboldkampe fra EM på sin computer eller på håndholdte devices. Vi er glade for også at kunne tilbyde dette produkt på vores mange digitale platforme, slutter han.
Folk der går op i netop denne sportsgren vil på TV3 Sport 1 og 2 og på tv3sport.dk blive hjulpet igennem de mange kampe af håndboldkommentatorer som, Daniel Ortved, David Kroner og Rasmus Bech.
Studiedelen klarer Rikke Hartmann, Christian Dalmose og Jeppe Haugaard.
Det er dog ikke alle kampe der bliver fulgt op med en studiedel.
TV2 har retten til semifinaler og finaler, så hvis vores stolte landshold når der til, må du altså skifte app, eller kanal.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?