Forsiden > News > TV3Play kaster sig over sæbeopera

TV3Play kaster sig over sæbeopera

fredag 8. maj 2015, af Tom Dissing

Fortidens “husmoder TV”, eller “soap”, ser ud til at være på vej til at hitte her i landet - igen - blandt landets storforbrugere af TV.
Eller rettere.
TV3Play har planer om at begynde at streame serien “Glamour”.
En serie, der for uindviede startede tilbage i 1987 på CBS i USA, for efterfølgende at få premiere på Kanal 2 her i landet i 1990, hvor den øjeblikkeligt blev en succes blandt datidens husmødre.
Et segment af seerne som TV3Play nu vurderer skal tilbage til skærmene, hvorfor de kaster sig ud i at streame denne serie fra hvor den sidst blev sluppet, sådan cirka.
TV3Play har dog ikke planer om at sende hele “The Bold and the Beautiful”, der herhjemme blev kendt som “Glamour”, da de mange engelske ord blev vurderet som alt for kompliceret til målgruppen.
Ikke desto mindre er der tale om en serien der netop er nået til sæson 28, hvilket dækker over mindst 25 års amerikansk TV historie, der nu - på en eller anden måde - nu vurderes at have så meget potentiale at TV3Play altså godt tør sende serien, der lever i bedste velgående i USA.
Selve handlingen, der ikke betyder det store, følger en medlemmerne af Forrester og Spectra familien, der konkurrerer både professionelt og privat, hvorfor der - som det fremgår af videoen herunder - hele tiden bliver zoomet ind på dem, mens de siger meget vigtige ting.
TV3Play, tager i den forbindelse fat i serien på det tidspunkt hvor Eric vender endelig tilbage til Forrester Creations på Thomas forespørgsel.
Samtidig er Katie er ulykkelig og bekymret fordi hun ikke føler sig en god mor. Brooke længes efter Ridge og beder ham om, at vende hjem for at give hende en chance mere. Og moderen Stephanie er angiveligt døende.
Specielt indviede vil vide at serien der fortsat er populær i USA, havde sine største fans - uden for USA - i netop Danmark og i Italien, hvor seerne bare ikke kunne/kan få nok af serien.
TV3PLAY starter konkret ved episode 6430.
Folk der ønsker at se de 6429 forgående afsnit, kan finde de forgående 20-30 sæsoner på alt fra VHS til DVD, da serien som pointeret lever og har det godt.
Igen.
Det er ikke så meget handlingen, det handler om.
Det er mere “stemningen”, ganske som at alle væsentlige dele af historien bliver forklaret flere gange, så det er muligt at følge med.
For eksempel uden lyd.
Her en promo for en af de nye episoder.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?