Forsiden > News > Telia streamer nu TV til alt og alle

Telia streamer nu TV til alt og alle

fredag 7. november 2014, af Tom Dissing

Hvis du er blandt de - stadig - ganske få - der ikke er helt tilfredse med de priser distributørene tilbyder, kunne det se ud til at Telia er på vej med et tiltag der kan få smilet frem hos tvivlerne.
Teleselskabet, der såmænd længe har været igang med TV distribution smider nu alle hæmninger og tilbyder alle interesserede at købe en af tre pakker, hvor den mindste koster 79 kroner for 8 TV kanaler.
Folk der bare ikke kan leve uden en bunke kanaler, kan købe den største løsning til 299 kroner om måneden.
Vælger de den, kan de få adgang til 33 kanaler, og 3 til, hvis de vælger at supplere op med bredbånd fra Telia.
Dermed tilbyder Telia som den første telco herhjemme adgang til et utal af TV kanaler, helt uden at forlange at du også skal købe andre produkter hos dem.
Det er så vidt vides første gang et sådan tilbud er ude.
Folk der er interesserede kan ydermere købe HBO eller C More, der er endog voldsomme film og serie pakker der stadig er billigere at investere i end selv den mindste TV kanal pakke hos de store udbydere.
Igen.
Folk der har rodet med streaming ved at TV3 - der ikke er blandt de kanaler der bliver tilbudt -selv tilbyder flere af deres kanaler som streams, mens hverken TV eller SBS Discovery tilbyder deres kanaler som gratis/reklame -stream.
Dermed er det teknisk set TV2 og Kanal 5 der betales 79 kroner om måneden hos Telia, i den mindste pakke.
Igen.
Det hele er pakket ind i en fin afspiller og et abo der giver adgang til mere. Herunder streamprodukter der andre steder kræver at der investere i flere af den enkelte udbyders produkter.
Tilkøbes der pakker som “TV2 pakken”, eller “SBS” eller “sports” -pakken, er det dog ikke længere “billigt” at købe TV som stream.
Igen.
Det kan jo være at potentielle kunder blot ønsker adgang til helt bestemte kanaler uden at være låst fast til deres TV.
Uanset hvordan det vendes og drejes er det nu muligt at købe adgang til ganske få kanaler og tilkøbe netop den pakke der ønskes, og det - formodentligt - til priser der - selv kombineret med bredbånd - kan konkurrere med de konventionelle TV pakke distributørere.
Privatkundedirektør Christoph Nørgaard, siger:
-Vi er stolte af at lancere Telia TV, som er tv, som det burde være. Kundernes frihed er det altafgørende punkt, fordi vi ønsker at bryde med markedets uskrevne regler og frigive de stavnsbundne danskere ved at give dem mulighed for at købe Telia TV som stand-alone produkt. Sådan har markedet ikke hidtil fungeret, men hvorfor skulle vi ikke turde udfordre det grundlæggende og i stedet give danskerne friheden til selv at vælge? starter han og fortsætter.
-Det er først, når vi adskiller indholdet fra tilgangen, at vi virkelig liberaliserer markedet. Det mobile netværk er nu så stærkt og kan nu levere så høje hastigheder, at vi ikke længere kun skal tænke på tv som noget, der kommer via kobber-forbindelser i jorden. I alt for lang tid har de største spillere fået lov til at diktere markedet, men det er det, vi nu vender op og ned på, slutter han.
Læs mere om hvad Telia ellers tilbyder her

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?