Forsiden > Ny teknik > The JAB Hurricane

The JAB Hurricane

onsdag 18. juni 2014, af Tom Dissing

Hvis du ind imellem har brug for en masse lys.
Altså mere end hvad en rødhætte eller en tilsvarende LED lampe kan, uden at rive sikringerne, er The AAdynTech JAB Hurricane måske en god ide.
Lampen, der såmænd også er en LED lampe, er født til en enkelt ting, nemlig at give en hulens masse lys, og det i en kvalitet du kan respektere.
Som eksempel giver nyheden 71,348 LUX på 5 fods afstand.
Mere realistisk giver den 19.062 LUX på 10 fod eller 3 meters afstand.
Det lyder måske som “for meget lys”.
Og det er det sikkert også.
Derfor er der et utal af difusere, softboxe og “fokuseret glas” til denne 9.275 dollars dyre lampe.
Prisen, der i den grad er ude af hænderne på de fleste, under med andre ord at der ikke er tale om “en rødhætte” der kan køre på batteri, men derimod den lampe der - permanent - erstatter den 575W HMI du - ellers altid - har med på optagelse. ( eller din 400W HMI + batteribælte, red. )
Det er med andre ord ikke en lampe til de mange, men en løsning, der kunne supplere dine Dedo Fellonier, der jo heller ikke er til at få fingre i, uden at du graver rigtigt dybt ned i baglommen.
Når det er sagt, kan et sådan kit, der er ved at blive ret populært blandt high end doCu fotografer, klare stort set alle situationer, og med lidt filtre og lidt knofedt er der ikke rigtigt nogle location der ikke kan komme til at se rigtigt godt ud.
The JAB Hurricane er i den forbindelse testet til at kunne arbejde garanteret flicker-free i op til 12,000 frames, hvilket dine Fellonier sikkert ikke kan.
Men pyt, der findes heller ikke rigtigt nogle kameraer der kan følge med.
JAB Hurricane lampen, er naturligvis en slags hybrid i omegnen af en Fresnell, med udskifteligt glas, der kan fokusere forskelligt, og som - garanterer - en enkelt skygge, der kan blive så skarp så du kan skære dig på den, eller blød så du har svært ved at se den.
Som du kan se herunder er der tale om en særdeles professionel løsning, hvor det glas AAdynTech JAB Serien tilbyder spreder helt op til 55 grader, hvilket nærmest gør det unødvendigt at bruge grid eller andet.
Igen.
Det finder du nok ud af, når du får fingrene i lampen.
Dedo Fellonierne er tilsvarende fede.
Vi nævnte dem blot, fordi kombinationen ser ud til at blive mere og mere udbredt.
Læs mere om her
Du finder nyt om Dedo Fellonierne her, hvor du kan læse at deres 576LED ( high Output ) Fellonierne gver 2750LUX på en meter.
Der er en promo for dem nederst.

NAB 2014: AAdynTech from Teradek on Vimeo.


Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?