Forsiden > Ny teknik > Tid til Ace L Limited Edition

Tid til Ace L Limited Edition

torsdag 29. september 2016, af Tom Dissing

Man skulle ellers mene at Sachtler ville have brugt det store buzz på IBC2016 til at pointere deres nye Ace L Limited Edition.
Det skete dog ikke.
I stedet ser det ud til at de her - et par uger senere - kaster sig ud i at fortælle hele verden om deres Freddie Wong Signature Edition Ace L Stativ, der - naturligvis - er bygget til YouTube fænomenet Freddie Wong, der med over 7 millioner venner og 1,2 milliarder views her på det sidste.
Han er med andre ord pænt populær, hvorfor han havde brug for et et Freddie Wong Signature Edition Ace L Stativ, der som du kan se er til at genkende på den kkke grønne farve.
Vi har fået denne presseting på tysk, så du får lige hans reaktion på dette sprog:
-google auto: Jeg er stolt over at arbejde sammen med Sachtler og at stå med mit navn til Sachtler Ace L-området , starter han og fortsætter.
-google auto: Da vi startede i 2010 med YouTube-videoer, var Sachtler vores første valg, når det kommer til stativ-systemer. Fordi vi skal være så fleksible som muligt med vores "guerilla stil", derfor er Ace L er perfekt for os. Det er af fremragende kvalitet og stadig sygt let. Så kan vi hurtigt pakke sammen og komme videre, slutter han
( google: “Jeg er stolt over at arbejde sammen med Sachtler og at stå med mit navn til Sachtler Ace L-området )
I følge producenten er det nye Ace L Limited Edition stadig robust, samtidig med at det ikke vejer særligt meget, selv om at benene er i alu.
Som vi forstår det mener Sachtler selv at det nye Ace L er lige så godt som det oprindelige Ace L kulfiber stativ, nu bare til en bedre pris, har du vel gættet.
Hovedet er også skrumpet, ned til en 75mm kugle, så hovedet også kunne gøres mindre.
Det hele vejer totalt 4,5 kilo, hvilket er pænt let i forhold til at der er alu-ben med i dette regnestykke.
Tobias Keuthen, Director of Global Brand Management siger:
-google auto: Sachtler kamera support er til for filmskabere og kameramænd på farten. Vi er taknemmelige for samarbejdet med Freddie Wong og ser frem til den næste generation af kreative filmskabere. Vi håber, at Freddie Wong Signature Edition af vores Ace L vil tjene som kilde til inspiration. Med denne nye system vi tilbyde vores kunder “ubekymret skydning” i ethvert miljø med forbedrede/gode funktioner og den helt rigtige blanding af kontrol og fleksibilitet, der gør Sachtler ydeevne til bedste i sin klasse, slutter han.
Systemet er komplet og forventes at ramme markedet i en nær fremtid, globalt.
Her lige den nyeste Freddie Wong video.
Stativet er stadig så nyt at det ikke er oppe på deres globale site endnu, så der går nok et par dage før du kan lave de første optagelser på et Freddie Wong Sachtler.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?