Forsiden > Ny teknik > Tid til MonitorExpo 2014

Tid til MonitorExpo 2014

mandag 27. oktober 2014, af Tom Dissing

Hvis du ikke allerede har bemærket det, kommer Philip Bloom forbi MonitorExpo 2014 her den 5. november, hvor du kan opleve en Keynote om “who is 4K being made for - consumer/filmmakers/manufacturers etc.”.
Og nu hvor alle udstillingspladser er solgt, er der fuldt hus på alle hylder, og derfor en god chance for at møde alt fra kollegaer til at pille ved nyt udstyr der enten kun er blevet vist frem på IBC, eller som ikke engang nåede den messe.
Ud over Philip Bloom, der er til at få ører i fra 11 - 12 den 5/11, kan du også møde Buford Jones.
Ham kan du opleve dagen efter, den 6. november.
Her fortæller manden en smule om “livelyd”.
Med bare 40 år bag en del mixerpulte, hvor han har stået for alt fra FOH for Pink Floyd, Prince, Linda Ronstadt, David Bowie, Stevie Wonder, George Harrison og Shakira, til en masse andet, er det vel ikke meget andet at gøre end at tjekke op på god FOH ( Front of House ) lyd, der altså lyder bedst når det er folk som Buford Jones der laver den.
Det er heller ikke muligt at bestille eller købe plads til dette seminar, der forventes at blive vældigt godt besøgt, hvorfor det nok er ret smart at komme tidligt.
Mængden af udstillere og dermed også potentielle besøgere er nu nærmest overvældende.
Og da alle pladser nu er solgt i følge MonitorExpo 2014 ser det ud til at der er op imod 90 udstillere.
Læs mere her
Her lidt fra et Buford Jones seminar sidste år.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?