Forsiden > News > Tid til at få styr på farverne

Tid til at få styr på farverne

tirsdag 3. maj 2016, af Tom Dissing

Hvis du hører til i gruppen af kollegaer der går så meget op i farver og look, at de fleste ikke helt forstår hvad du siger, når du fortæller dem at der er forskel på rød, er det måske dig der burde kigge forbi Stjernholm & Cos Master Class i DaVinci Resolve, der kører den 19. og 20. maj, i Herlev.
Her vil de fremmødte kunne opleve DaVinci Resolve Evangelisten; Jonathan Lieb, der som titlen antyder ved mere end alle andre om DaVinci Resolve.
Så meget at han er parat til at lære dig så meget som du kan fatte - og sikkert mere - på to dag midt/sidst i maj.
Det er ganske enkelt umuligt ikke at blive skide god til Colorgrading, efter et par dage med Jonathan Lieb.
Som altid vil der blive brugt 2-3 minutter på at konstatere at der er kommet en ny version, hvorefter der altså skal arbejdes, diskuteres og i det hele taget produceres som der kun bliver på rigtige Master Classes.
Dermed er det ikke helt usmart at være glad for farver, Colorgrading og i særdeleshed det herlige DaVinci Resolve, der som bekendt både findes i en - stærkt begrænset - gratis version, den sære halvpris version i apple shoppen ( der ligner en fuser, da du betaler for noget, uden at få det hele, red. ) og den fulde version, der formodentligt er den eneste version der er værd at beskæftige sig med.
Tilbage til det kommende Resolve Master Class, er der konkret tale om et 2 dages seminar, hvor professionelle fotografer og post hus folk kan lære en hulens masse.
Morten Stjernholm, direktør hos Stjernholm & Co siger:
-Vi har tidligere afholdt denne Master Class med stor succes og fulde huse. Det er derfor en stor fornøjelse, at vi igen kan indbyde til 2 dage, fyldt med tricks og “hands-on” for alle deltagere, slutter han.
Vil du høre mere kan du tjekke deres site, hvor der er link til seminaret.
Det koster 8500 kroner ex. moms at være med.
Jonathan Lieb, der underviser, er forresten vildt kendt ude i verden.
Her et eksempel på hvad han går og grader.

Allez Allez from Mads Feldballe on Vimeo.


Her lige om selve softwaren.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?