Forsiden > News > Tid til branchefest i BellaCenter

Tid til branchefest i BellaCenter

fredag 21. oktober 2016, af Tom Dissing

Her den 2. og 3. november er MonitorExpo2016 vært for alverdens udstyr og det meste af film og TV branchen fra Skandinavien.
Messen, der allerede nu kan fortælle at en række rekoder - allerede - er slået, kan melde at mere end 100 udstillere står parate med alt fra udstyr til - som vi var inde på igår - seminarer og andre “gimmicks” der vil gøre oplevelsen endnu større.
Planen er som tidligere at vise alt hvad hjertet begærer af AV udstyr frem til en branche der - ofte - har svært ved at følge med, nu når der hele tiden kommer nyt.
Som vi hørte det forleden i socialt lag.
-Vi aner ikke hvad vi skal gøre med de der spejlløse ( Sony ) kameraer. Der kommer 10 om året, og det er umuligt at finde ud af hvad der er hvad.
Løsningen er naturligvis at kigge forbi MonitorExpo2016 og få en snak med Sony eller Esee, der ved mere end alle andre om netop Sony Spejlløse.
De andre 98 til 103 stande, eller flere, står helt sikkert også parate for at præsentere deres agenturere, indsigt og løsninger, der - måske er lige det du leder efter.
Fokus er som tidligere på broadcast og film. Men i takt med at specielt teaterbranchen også er blevet højteknologisk, vil der være udstillere der varetager denne branches udfordringer.
Det er med andre ord tæt på at være det samme som at være i paradis for de mange nørder, vi alle kender ude i branchen.
Og selv om at det ikke kan undre, er det såmænd også på sin plads til mere “Content orieneterede”.
Det er jo ligemeget hvor mange kameraer der er i studiet, hvis der ikke er en ide bagved.
Fokus er og bliver dog teknikken.
Alle os der ser frem til at høre mere om 4K, UHD og det sidste nye i forhold til streaming, lys og lyd.
Er det ikke nok, vil der løbende være en række særdeles kloge eksperter, der afholder såkaldte key notet, hvor der både bliver kigget på en fjern fremtid med mainstream UHD her i landet, og den virkelighed broadcasterne rent faktisk eksisterer i, idag.
Det er 4. gang MonitorExpo afholdes. Og med - forventede - 105 udstillere, vil det være muligt at opleve alt fra det nyeste, til andet, der “bare er nødvendigt”, hvis du leverer AV løsninger til konferencer, eller - lige - “klarer” lyset på det næste MGP.
Selve arrangementet er inddelt på fem scener, hvor der er fokus på lyd, lys, billede og AV.
Alt sammen suppleret med internationale og nationale eksperter, der deler ud af deres indsigt.
Som eksempel vil det være muligt at opleve Simeon Quarrie, der startede med indiske bryllupper, og som idag primært producerer corporate.
Peter Hjorth, der via VFX ekspert, med "Antichrist" og "Melancholia" i bagagen, kigger også forbi.
Vil du høre om hvordan en enkelt person kan det hele selv, herunder Vlogge selv, for eksempel på YouTube, er Kristian Frederiksen din ven.
Francois Montignies fra L-Acoustics, kommer og taler om lyd, akustik og mere, mens Peter Plesner fra Brother, Brother & Sons taler om “fremtidens nye innovative teknikker”, herunder LED teknik, der jo er netop det som Brother, Brother & Sons er ret gode til.
På billedsiden og den absolutte forkant af denne, ser det ud til at messen kan vise et EOS C700 frem, hvilket - gætter vi på - er absolut første gang dette hus er her i landet.
Og husk endelig at det er ved afslutingen af den første messedag, Monitor præsenterer deres Award Show, hvor der gives en række Monitor Innovation priser, til billede, lyd, lys og AV folket.
Der bliver også uddelt en Branche Award og en Læser Award.
Læs hele programmet, mere om de enkelte udstiller og andet heromkring

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?