Forsiden > Ny teknik > Tid til en tur i Operaen

Tid til en tur i Operaen

mandag 18. januar 2016, af Tom Dissing

Hvis du ikke allerede har afsat tirsdag eller onsdag den 2. & 3. februar til at tage et smut forbi Operaen, er det vel sagtens en god ide at kigge gøre det.
Som vi forstår det, er det planen at åbne dørene klokken 10, den 2. og gentage den succes igen dagen efter, sådan at alle der kunne tænkes at være interesserede i at se sidste nyt på lys-, lyd-, video-, og sceneteknik området kan få sig en på opleveren.
Som altid koster det intet at kigge forbi, og gad vide om der ikke også er øl sidst på dagen til dem der har tid og lyst.
Det koster heller ikke noget at komme ind, så hvis du har tid, de dage skulle der være lidt godt at se på, på Operaen.
Og selv om at det bestemt ikke er varm for tiden, sejlser havnebusserne stadig derover. Smart hvis du hellere vil sejle end køre derover i bil eller på cykel.
Dem skulle der efter sigende også være masser af plads til, da det jo er lidt uden for sæson at der er teknik fest i Operaet tidligt i februar.
Et lille tip til dem der kører bil.
Så er parkering gratis fra 15.00 til 02.00, hvilket betyder at dem der vil kigge forbi helt uden at bruge penge på andet end nyt gear bør kigge forbi i den periode.
Der er ikke meget ude om arrangementet.
Vi har dog fundet deres facebookside, hvor der - sikkert - kommer mere nyt, når vi kommer lidt tættere på.
Ellers kan du jo melde dig til, der og på den måde løbende blive holdt orienteret om hvad der sker på Operaen den 2. & 3. februar fra 10-18.
Læs videre HER

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?