Forsiden > News > Tivoli på YouTube

Tivoli på YouTube

mandag 10. november 2014, af Tom Dissing

Det ser ud til at Tivoli har etableret deres helt egen TV station, der indtil videre blot har planer om at “sende” på YouTube, og måske supplere op på Facebook, da rigtigt mange henter deres oplysninger om haven der.
Tivoli TV har ikke blot planer om at fortælle om deres udadvendte aktiviteter. Planen er også at fortælle om økonomien, havens kultursatsninger og det faktum at der rent faktisk er tale om en arbejdsplads.
Pressechef Torben Plank siger:
-Det er da langt mere interessant, at se og høre Medina fortælle passioneret om, hvordan hun har forberedt en koncert med Tivolis Symfoniorkester på Plænen i stedet for at skulle læse om det i en klassisk pressemeddelelse, starter han og fortsætter.
-Med egen tv-station kan vi vise meget mere af Tivoli bag facaden, vi kan fortælle om Tivolis betydning som virksomhed, om vores ballet- og musikelever og vi kan få sat billeder på historierne og gøre dem mere direkte og nærværende, slutter han.
Målet er ikke overraskende at have noget at tilbyde på de såkaldte mobile platforme, så potentielle gæster kan se sidste nyt om de nyeste begivenheder helt fremme i køen ved indgangen.
Derfor bliver alt indhold produceret i “formater tilpasset de mobile platforme”.
Desværre forklarer de ikke lige hvad det betyder.
Men man kunne vel gætte på at der er tale om små korte indslag, som alle kan nå at se i toget, eller i køen nede i Netto.
Tivoli har planer om at - på sigt - at sende “live” fra “udvalgte begivenheder”.
_
tivoli.dk har mere end fem millioner besøgende om året mens mere end 350.000 personer følger haven på de sociale medier. ( i følge pressemeddelsen, red. )
En del kunne tyde på at det er journalister fra deres presseafdeling der kommer til at producere indholdet.
Her lige deres første promo for Tivoli TV, der indtil videre har fået 1132 til at abonere. Haven har 264.690 likes på deres rent dansktalende Facebook side.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?