Forsiden > Ny teknik > Ukendte Briese

Ukendte Briese

tirsdag 12. marts 2013, af Tom Dissing

Blandt de mange fordele som lamper fra tyske Briese skulle tilbyde, skulle efter sigende være at reklamefotograferne "kender" dem, hvorfor de - når - de agerer film fotografer, uden store problemer kan skifte deres Briese Flash lys ud med Brise fast lys, uanset om der skal arbejdes i rødt eller blåt.
Og selv om at det ser ud til at lys fra denne producent ikke er særligt kendt, eller rettere totalt ukendt herhjemme, er Briese nu nået til Sverige, hvor der åbenbart er et større sammenfald mellem reklamefotografer og film ditto, når der skal vælges lys.
Lys fra Briese er specielt da det - stort set - kun findes som en del af de store reflektorer kendt fra de helt dyre reklame optagelser for fransk parfume og andet.
Principperne er siden blevet overført til fast lys, så det er muligt at få fingre i alt fra flash lys, med heftige udladninger, til røde og blå lamper, der - typisk - arbejder fra 575 HMI watt, til 4-5KW blå, ganske som det - som vi forstår det - også er muligt at få fat i 4-5KW røde lamper.
Og da det hele både findes i ekstremt bløde "paraplyer", Softboxe, og nu Globes, der er op til 150 cm store "bolde" der skulle give netop så blødt lys at det er til at græde over, i op til 4000w rød, er der vel ikke andet at gøre end at tjekke op med din professionelle udlejer.
Briese har samtidig gjort det muligt at fokusere de store paraplyser, så de faktisk kan give pænt kraftige skygger, hvis det måtte ønskes.
Ellers kan du overgå til at bruge deres hårde lamper, hvor den mest fokuserede hedder Sun, da den skulle gøre det muligt at spare turen til Mallorca om vinteren.
Et par Suns fra Briese kan i følge producenten klare det meste.
Vi har fundet en lille promo, og du kan læse mere om Briese her
Det skulle nu være muligt at leje Briese lamper i Sverige.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?