Forsiden > News > Video 4 inviterer dig til at beslutte dig

Video 4 inviterer dig til at beslutte dig

mandag 11. maj 2015, af Tom Dissing

Her i en tid hvor der snbart står 4K på alting, er det vel på tide at få valgt det 4K kamera butikken skal optage på de næste par år.
Heldigvis noget Video 4 hellere end gerne vil hjælpe dig med at finde ud af.
Til formålet afholder de her den 20. maj fra 9 - 13 et arrangement på adressen Strandvejen 171 i Hellerup, hvor det bliver muligt at se og få diskuteret alt fra Sony til Red, Aja eller Panasonic 4K kameraer igennem.
Det er med andre ord muligt at diskutere fordelene ved et F65 versus et FS7, ganske som du helt sikkert vil kunne se forskel på optagelser i FS7erens heldige XAVC codec, versus det der kommer ud af et F65.
Der omvendt også er alt for tungt til de fleste hurtige jobs.
Video 4 har i den forbindelse planer om at pointere at de sagtens kan levere Canon, Leica, Nikon eller PL mount optikker til alt fra et F65 til det væsentligt mere populære FS7.
Er du mere til Red, kan du naturligvis også se om der stadig findes Red kameraer der kan optage i 4KDCI.
Bare rolig, deres Epic Dragon kan - også - optage i 4K, hvis du kender den rigtige knap.
Kameraet skulle efter sigende være mere tilfreds i 6K, men det kan du jo spørge dem om ude på Video 4, ganske som du kan høre mere om det kommende Weapon.
Er du mere til Aja, der - vist nok - er ved at få lavet nok damage control til at andre end undertegnede finder dette kamera interessant er også til stede på selve dagen.
Her er det Cion, der med dettes APS-C sensor og global shutter også kunne bruges til vejen mod 4KDCI.
Panasonic har for alvor meldt sig ind i kampen med deres to nye Varicams hvor deres Varicam35 har imponeret ved at kunne bruges i 5000ISO sammenhænge.
Dette kamera har også andre features, herunder evnen til at kunne optage både 4K og “graded” version i HD, som kunden kan godkende.
Varicam35 kan forresten optage i AVC-Intra 4K i AVC-Intra 100/200 og ProRes opløsningen.
Så det kunne se ud til at en ekstern optager kunne være relevant, hvis der skal optages i højere kvalitet end 220Mbit/s med mindre at den ProRes opløsning der tales om er 440Mbit/s versionen.
Igen noget du kan finde ud af, ved at kigge forbi der den 20. maj fra 9 - 13 på Strandvejen 171 i Hellerup.
I den forbindelse er kameraer jo intet uden lidt tilbehør.
Derfor vil der blive demoet lidt Canon zooms, en del Sennheiser gear, ganse som LitePanels viser deres nyeste LED Fresnel kit frem, der - vist nok - er en national premiere.
Det koster ikke noget at deltage.
Du skal du tilmeldes for at kunne kigge forbi.
Du tilmelder dig her.
Som du har regnet ud er Video 4 parate til at diskutere finansiering på selve dagen.

Litepanels Caliber 3-Light Kit from Litepanels on Vimeo.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?