Forsiden > Ny teknik > Vidigo dag hos Video-teknik er altså onsdag (opdateret) ( igen igen (...)

Vidigo dag hos Video-teknik er altså onsdag (opdateret) ( igen igen )

fredag 11. januar 2013, af Tom Dissing

( opdateret igen igen )
Hvis du stadig ikke har fået tilmeldt dig til Video-Tekniks åbent hus her på tirsdag er det ved at være sidste chance. ( Eller rettere det er det ikke fordi det hele er flyttet til på næste mandag, den 21. januar )
Der kigger repræsentanter fra Holland nemlig forbi og fortæller om Vidigos produkter.
Produkter der alle er i software kategorien inden for "Visuel radio", "Online media", "Erhvervs TV" og endelig "Visuel kommunikation og Broadcast".
Konkret er der tale om produkter som en Toolbox/still store,video player. Grabber af PC materiale til video live, GRAFIC Flash player og en løsning til multikamera live produktion.
Læs mere om det hele her.
Video-teknik så gerne at du senest tilmelder dig idag, så det er ved at være på tide.
Læs alternativt mere på Video-tekniks site her, hvor du også kan læse at deres nummer er mobil 20204453 og fastnet 38809903.
( opdateret ) Selve arrangementet køre tirsdag fra klokken 12 til klokken 17. ( det er så flyttet til onsdag fra 13. til 17, red. ) ( der så igen er blevet flyttet til mandag den 21. januar )

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?