Forsiden > News > Vild med dans i Vejle

Vild med dans i Vejle

mandag 13. oktober 2014, af Tom Dissing

Så blev det endelig tid til premieren på “Vild med dans galla – velkommen på dansegulvet”, hvor seerne selv kan komme endnu tættere på formatet.
Og da premieren på dette tiltag var henlagt til Vejle, var det meste af TV2 naturligvis spændte på at se hvordan det gik.
Heldigvis gik det rigtigt godt.
Tidligt lørdag ankom den såkaldte tourbus nemlig, hvorefter der senere kunne tages hul på det lokale danse tiltag.
Og så var det ellers at Sarah Grünewald, Claus Elming og “Vild med dans-bandet” The Antonelli Orchestra flankeret af hele fire professionelle dansere fra “Vild med dans”.
Som altid skulle der dog først gennemføres en masse prøver, før de lokale i Vejle kunne se Claus Elming og de andre kendte.
Men så skete det så.
Hele 400 seere havde besluttet sig for at kigge forbi og danse med sig selv og formatet, hvor Mie Moltke og Thomas Evers Poulsen, blandt andet dansede tango og quickstep.
Claudia Rex og Mads Vad viste, hvordan cha-cha-cha og samba ser ud, mens Astrid Krag dansede samba på strømpesokker med Thomas Evers Poulsen. 
Og da de professionelle var færdige var der plads til publikum, der kastede sig ud i alt fra cha-cha-cha til det der krævede mere.
Det hele blev naturligvis styret af Mads Vad, der fra senen viste hvordan de lokale skulle gøre det, lige bortset fra at der var en del mænd der ikke havde en kvinde at danse med, i følge Thomas Evers Poulsen.
Som lovet fandt TV2 også nogle vindere.
Det blev blandt andet til Åse og Sonja der sagde: “Vi elsker bare at danse”, hvilket endte med at kaste et par billetter til “Vild med dans”-studiet fredag 17. oktober.
Ved midnatstid tog tourbussen så ellers tilbage til København.
Underholdningschef, Gitte Madsen siger:
-Det var sådan en stor fornøjelse for hele holdet at se Vejle fyre den max af. Der blev danset nonstop i tre timer, og det er præcis det, “Vild med dans” handler om: Livsglæde, seje moves og højt humør. Det var umuligt ikke at lade sig rive med, og alle - fra dansere, værter, teknikere til mig selv - har små ømme fødder i dag kombineret med et stort smil. Og på lørdag gør vi det igen og regner bestemt med, at Viborg giver Vejle baghjul på dansegulvet, slutter hun.
TV2 har lagt et klip ud, der viser hvordan det gik i Vejle.

]

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?