Forsiden > News > YouSee giver kunder med store TV-pakker lidt mere

YouSee giver kunder med store TV-pakker lidt mere

onsdag 10. juni 2015, af Tom Dissing

Hvis du betaler de der 5-800 kroner om måneden for en TV pakke fra YouSee, og overvejer at “klippe kablet" fordi du betaler tæt på 15000 kroner om året for adgang til TV, når DRs medielicens medregnes, er her godt nyt.
YouSee er nemlig “meget presset” af størrelser som TV2 Play, Viaplay, Netflix og HBO.
Derfor modtager de omkring 800.000 der hver måned betaler for en stor TV pakke idag et tilbud der er svært at sige nej til.
Modsat tidligere skal der nu ikke længere betales ekstra for adgang til net-TV, TV-arkiv eller start forfra-funktionen på en telefon eller en PC.
Dermed pointerer YouSee at de har det pænt svært og at størrelsen er netop så presset at de har været nødt til at lempe på deres forretnings politik.
Det er med andre ord blevet en del sværere at tjene 15-20 milliarder årligt på den danske befolkning, efter at det er blevet muligt at streame og på andre måder undgå at betale de stadig højere månedspriser for adgang til YouSees kanalpakker.
Om ekstrafunktioner som TV-arkiv, net-TV og Start Forfra, så ender med at få kunderne til at blive er fortsat usikkert.
Sikkert er det dog at kunderne nu kan hente lidt mere ud af kabel-TV-stikket.
De cirka 800.000 berørte kunder, er dem der køber “Bland Selv-pakker”, “mellempakke” eller “fuldpakke” hos YouSee.
De vil fra idag kunne supplere TV-skærmens kanaler med de samme kanaler som net-TV, et TV-arkiv med 10.000 timers nyt indhold hver uge og muligheden for at starte forfra på det meste.
Direktør René Brøchner, siger:
-TV er ikke længere noget, man ser, når det bliver sendt. Det tager vi konsekvensen af og fører størstedelen af vores kunder over i en verden af TV-on-demand. Kabel-TV-markedet er i hård konkurrence med de mange nye streamingtjenester, som skyder frem hele tiden. Men vi har en klar fordel i kabel-TV-verdenen i bredden og omfanget af vores indhold, slutter han.
Hvordan den enkelte kunder så finder de der kanaler med en ipad eller en telefon, melder historien intet om.
Men gad vide om det ikke bare kræver en app.
YouSee tabte tæt på 5 procent eller 47.000 af deres TV kunder sidste år

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?