Forsiden > News > YouTube Red bliver heftigt dyrt

YouTube Red bliver heftigt dyrt

fredag 30. oktober 2015, af Tom Dissing

Hvis der stadig findes enkelte der fortsat går og håber på at det ikke bliver stadig dyrere at bruge “gratis tjenester” som YouTube, tyder en del på at det nu går den forkerte vej.
Noget du kan se ved at tjekke YouTubes nye /Red tiltag.
Her vil det fra midt/sidst i november, i en række lande rundt om i verden være muligt at købe sig adgang til et reklamefrit YouTube.
Som vi forstår det, allerede fra idag i USA.
Alle andre skal derfor til at overveje om de ønsker at betale 10 dollars om måneden for at slippe for de ofte ( altid ?) irrelevante reklamer, der vises på denne tjenestes sider.
Som du kan se på billedet er det fortsat ikke muligt at købe sig til reklamefrihed her i landet endnu.
I den forbindelse skal der derfor blive interessant for de mange brugere af netop YouTube om reklametrykket efterfølgende bliver væsentligt kraftigere, så flere kan blive overbevist om at 9.99 dollars om måneden pludselig er bedre end 30 sekunders reklame i starten og et autoklip midt i det klip du har fundet.
Der pludselig er væk hvis du betaler.
Bevares.
Seerne her i landet er vant til at skrue ned for lyde på den browser side som de befinder sig på.
Så meget at Apple i deres nyeste version af deres Safari nu har en knap så det er muligt at skrue ned for lyden på en enkelt side, og høre lyden fra en anden webside.
For eksempel mens reklamen bliver færdig på YouTube.
Med mindre at der investeres i /Red, der efter sigende skulle blive suppleret med “original content”, som os almindelige YouTube brugere ikke har adgang til.
Desuden er det planen at introducere kunderne til nye serier og shows, der - langt senere - skal sælge til konventionel broadcast.
Noget der skulle være tilfældet med PewDiePie, der er på vej med et nyt TV show.
Har du mod på at prøve, skulle det blive muligt at teste /Red - når det bliver tilgængeligt her i landet - en måned gratis.
I bedste stil skal folk der har en iPhone betale 3 dollars mere om måneden.
Med garanti fordi Google har “aktier” i alt andet end Apple, hvorfor deres kunder skal betale cirka 30 procent mere.
Det gælder dog kun på iOS, hvorfor denne brugerskare eventuelt kunne nøjes med at kigge med på deres bærbare Mac i stedet.
Det har tidligere været fremme at indholdsproducenter vil blive kompenseret for deres indtægts tab, når annoncerne bliver fjernet.
Det er tilfældet.
Bare ikke i den gratis introduktionsmåned, det skulle være planen at starte denne service op med rundt op på kloden.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?