Forsiden > News > Yousee erkender at kunder er lidt mindre glade for dem

Yousee erkender at kunder er lidt mindre glade for dem

mandag 6. oktober 2014, af Tom Dissing

Landets største Kabel TV udbyder, ser ud til at have erkendt at deres kunder ikke er helt så loyale som de var tidligere.
I nationale presseting, nøjes de med at pointere at de nu er på vej med et nyt tiltag, der giver deres kunder adgang til det hele på alle platforme, herunder som on demand, når de vil og hvor de vil.
Et tiltag der kan oversættes til at alle kanaler kan streames, ganske som det meste indhold nu kan findes i “arkivet”, eller kan sættes på pause, indtil den enkelte seer igen har tid til at se med.
På samme måde vil et utal af de film og serier der allerede er blevet sendt og en masse børne TV kunne ses igen og igen.
Formuleringen i internationale medier er dog anderledes mere kontante.
Her er YouSee klar over at deres kunder - i et væsentligt antal - dropper de “store pakker” og nu blot ønsker at betale for “de små pakker”.
Og at det er årsagen til at “lineært TV med startover”, “catch up” og “on demand” er blevet til et og samme produkt.
Et tiltag der i følge René Brøchner, hænger sammen med at YouSee - ganske som distributørene i USA - har bemærket at en del af deres kunder er på vej mod at klippe deres Kabel TV kabel.
Han siger:
-Denmark is not America, but we recognize the trend. In particular, we find that customers switch to smaller TV packages. Therefore, we now breathe new life into cable television and bring it back to the platforms where the customers are. We believe in televisions ability to screen a variety of quality programmes – no streaming service can match the content, slutter han.
YouSee Play TV ( og Movies), som tiltaget hedder findes derfor på TV og som hele to apps der virker med smartphones og tablets.
Tjenesten inkluderer live TV, startover, TV arkivet og et utal af film, som vi gætter på skal lejes af andre end Plus service kunder, der omvendt har betalt for at kunne se de første 100 film om måneden.
For at få adgang til dette tilbud skal der - mindst - investeres i grundpakken eller mindste bredbåndspakke, der - ganske morsomt - koster det samme, nemlig 219 kroner om måneden.
Her deres nyeste promo for produktet.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?