Forsiden > News > Yousee tilretter deres produkter

Yousee tilretter deres produkter

tirsdag 25. august 2015, af Tom Dissing

Hvor det indtil den 24. august kun var kunder med den såkaldte fuld- og mellempakke der kunne se alle YouSees signaler på andet end husstandens centrale TV, tilretter giganten nu deres produkter, så alle kan se med på alt fra mobil til tablet.
Årsagen er oplagt at foråret har budt på et endog heftigt tab af omkring 39.000 TV kunder, der - på en eller anden måde - ikke er tilfredse med det produkt de betaler en anseelig mængde penge for hos YouSee.
Derfor har alle kunder fra igår af, nu muligheden for at se alle deres TV kanaler på mobil og tablet uden at skulle betale ekstra for de kanaler de allerede betaler en gang for.
Festen stopper dog ikke der.
Flmtjenesten Cmore, der både er film og seriekanaler, der reelt tilbyder det samme som HBO Nordic og lidt til, bliver en del af alle eller flere af pakkerne.
Og så får alle kunder tre måneders gratis adgang til HBO, ganske som deres tidligere “forbrugsloftet for data” droppes, så det er muligt at bruge de heftige båndbredder som størrelsen også tilbyder, som abo.
Er du mobilkunde hos YouSee, er der også godt nyt.
Dem der er, får nemlig “20 gigabyte data gratis”, hvilket - sådan cirka - svarer til hvad en normal smartphone bruger hver måned.
René Brøchner siger i b.dk:
-Vi har længe arbejdet på at komme væk fra at blive betragtet som en traditionel tv-udbyder. I 2016 skal kunderne sige, at YouSee leverer Danmarks bedste underholdning, at vi leverer højhastighedsbredbånd, og at YouSee er nemt at betjene, og kunderne føler sig værdsat. Derfor signalerer vi en ny retning, en ny verden og et nyt YouSee, slutter han.
Derfor fjerner de nu også deres logo, ganske som de dropper deres såkaldte “Play-univers”, hvor film kunne lejes for hvad der svarer til et par måneders abo på HBO Nordic eller Netflix.
Vi har fundet en promo, der - måske - er en del af den nye offensiv.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?