Forsiden > Produktion > Zulu satser på fiktion

Zulu satser på fiktion

Og på unge kvinder ser det ud til

onsdag 13. december 2017, af Tom Dissing

TV2s TV kanal Zulu, ser ud til at have fundet frem til at drengerøve og comedy der jo alligevel mest handler om fæces, ikke længere fungerer.
Derfor har de - på det sidste - satset på drama produktion og serier.
Noget der ser ud til at fungere.
Så godt at de unge seere kan glæde sig til at se meget mere til Gustav Giese og Sara Hjort Ditlevsen, der har de ledende roller som Tobias og Rose i “Perfekte steder”.
Serien der allerede har kørt en sæson på kanalen, ser nemlig ud til at blive til en til, der bliver sendt engang i 2018, som vi forstår det.
Skulle du ikke kende serien, der forresten er så hemmelig at den end ikke er til at finde på YouTube, kan du heldigvis købe dig adgang til at se første sæson på TV2s betalingstjeneste TV2 Play.
Der kan du sikkert også se sæson 2 når den bliver sendt næste år.
Vi havde håbet på at kunne vise et klip eller noget der ligner, men det kan vi altså ikke.
Igen.
Serien, der har Sara Hjort Ditlevsen og Gustav Giese, i de ledende roller, haandler om Tobias og Rose og deres kærlighed i hvad TV2 har udråbt til “en serie, der tager ungdommen alvorligt”.
Sune Roland, der er såkaldt kanalchef på TV2 Networks, siger:
-Danmark har med “Perfekte Steder” fået en ny ungdomsserie, og det var lige præcis det, vi ønskede med fiktionsserien. Den har alt, hvad der hører til en vild og stormende forelskelse, og vi er stolte over, at seerne, ikke mindst på TV2 Play, har taget “Perfekte Steder” til sig. Derfor er vi selvfølgelig super glade for, at vi kan præsentere endnu en sæson i 2018. “Perfekte Steder” er fortalt på et moderne og tidssvarende sprog, og desuden har seerne fået serveret ekstrascener, som på genial vis har uddybet og udbygget nogle af de scener, som vi ser i serien, slutter han.
Manuskript og instruktion af serien står Mikael Wulff for.
Han siger:
-Det har været fascinerende at skabe noget, hvor det væsentlige og altafgørende er følelser. I første sæson arbejdede vi hårdt på at lave nogle momenter, der rummede en vis eufori, en smittende stemning af forelskelse. I den nye sæson fortælles historien om fasen lige efter den altopslugende forelskelse, hvor lidenskaben stadig brænder, men virkeligheden presser sig på. Vi kommer dybere ned. Vi er lige nu i gang med at skrive manuskripterne, og de skrives i en tilstand af ophidselse. Det kan kun blive uforglemmeligt, slutter en meget ophidset Mikael Wulff.
Kender du ikke Sara Hjort Ditlevsen, der ellers er kendt som Ritas datter, Molly ( nej ikke den slags ) eller Gustav Giese der er kendt far “Nordvest” og “Sommeren ’92”, er det disse to unge mennesker der “går igennem en stormende forelskelse”, i sæson 1.
Hvad der så sker i sæson 2, er straks mere usikkert.
Det eneste vi officielt ved er hvad Sune Roland har sagt.
Og det er:
-I den kommende tid sætter vi flere sejl ind for at få mere fiktion ind på TV2 Zulu. Det er en del af hele TV2 husets fiktionsstrategi at levere nye og spændende tv-serier året rundt. Vi ved, seere og brugere efterspørger genren, som også fungerer godt på tværs af vores forskellige platforme, slutter han.
Serien der havde premiere i uge 41 startede med at have 39.000 seere til premieren, der faldt til 31.000 ugen efter.
Efterfølgende har serien været udenfor top ti over de mest sete programmer, med en enkelt undtagelse, hvor serien også havde 31.000 seere.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?