Forsiden > News > blockbuster åbner igen

blockbuster åbner igen

tirsdag 18. november 2014, af Tom Dissing

Julen vares som bekendt længe.
Og nu hvor der findes TV seere der ikke længere ser helt så meget TV, har telcoen TDC besluttet sig for at se om de ikke lige kan sælge en masse serier og film til dem.
Noget de har planer om at gøre via blockbuster.dk, der ikke rigtigt er oppe og køre endnu.
Men som de altså lover skulle virke før jul.
Oprindeligt var det planen at lancere tjenesten med hvad der kunne kaldes de 2000 mest populære film og serier.
Denne ide er dog blevet revideret kraftigt, hvorfor der vil komme langt flere titler i kataloget, hvilket underforstået skulle være med til at sørge for at dem der vil have et abo som med YouBio bliver der, mens dem der vil leje en film eller købe den, kan gøre det på blockbuster.
I forhold til titler er antallet gået fra de oprindeligt planlagte 4.000 titer til over 6.500, inkluderende både film og serier.
Ikke overraskende er det planen at tilbyde den samme service på web, iOS og Android, ganske som Chromecast HDMI dongles og PlayStation konsoller også vil kunne bruges til at handle over.
TDC har - eller vil snart - tilbyde allerede eksisterende TDC kunder at få den første film gratis, og så først betale for den næste.
50.000 forbrugere skulle efter sigende allerede have reageret positivt på dette tilbud.
Planen er ikke overraskende at være stedet hvor det bliver muligt at leje Hollywood film og danske potentielle Blockbusters, som “Fasandræberne” der vil kunne lejes på blockbuster fra den 8. januar. Længe før DVDen kommer ud.
Tjenesten bliver naturligvis geo-begrænset og vil blive forsøgt solgt som en alenestående tjeneste der intet har med hverken TDC eller YouSees andre abo tilbud at gøre.
Og det er vel også pænt oplagt nu hvor blockbusters primære planer er at leje titlerne ud før de får DVD premiere, der jo - igen - vil være længe før andre tjenester/broadcastere kan tilbyde adgang til dem. ( gælder typisk kun for danske titler, red.)
Lejepriserne skulle ende på 49 kroner for premierefilm, mens køb af samme starter ved 149 kroner.
TDC mener ikke at denne tjeneste går ind og konkurrerer med blandt andet Netflix.
Det til trods forventer TDC at omsætte for +100 millioner kroner allerede første år.
Der er - som vi er orienteret - fortsat ikke blevet tændt for markedsføringen af dette tiltag, så der er ingen billeder ud over det ene vi har fundet.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?