Forsiden > Ny teknik > esee inviterer til FS5 look touch and great

esee inviterer til FS5 look touch and great

torsdag 24. september 2015, af Tom Dissing

Er du i nærheden af København den 30. september er det helt sikkert en god ide at kigge forbi Vermundsgade 40D, hvor esee inviterer dig til at kigge forbi og pille ved og stille spørgsmål om og til Sonys nye lille, der havde premiere på IBC2015.
Det hele sker i TwentyFourSevens studio 3 fra 10.00 frem til klokken 18, hvor der helt sikkert står venlige mennesker fra esee klar til at hjælpe dig med at kigge.
Og som vi forstår det, har esee taget 45 kameraer hjem til premiere.
Så hvis du bliver overbevist og får lyst til at investere skulle det også være let nok.
Det er muligt løbende at holde øje med hvad esee ellers går og laver på deres Facebook side her, ganske som du da også kan se om studierne måske er ledige - i et par dage - om et par uger hos Twentyfourseven.
Noget du sikkert kan læse om på deres side her.
Sidste nyt ser ud til at være at du kan få dit helt eget PXW-FS5 til en speciel pre-order pris hos esee til 41,850 kroner, hvis det skulle være relevant.
Uanset hvad.
Mød op der mellem 10 og 18 på Vermundsgade 40D, 2100 København Ø og tjek det nye gear ud.
Du bliver garanteret positivt overrasket.
Her lige den oprindelige promovideo om kameraet, der blev sluppet på IBC2015, og en big beat video med lidt 3D af og om nyheden.


Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?