Forsiden > News > ioGates købt af Broadcast Pix

ioGates købt af Broadcast Pix

tirsdag 20. september 2016, af Tom Dissing

Hvis du allerede har oplevet BPNet vil du med stor sikkerhed nærmest ikke opleve at ioGates og Broadcast Pix er blevet til en og samme ting.
Broadcast Pix valgte nemlig at købe ioGates under IBC2016.
Og selv om at vi godt så nyheden, blev den desværre væk i den relativt overvældende strøm af nyheder IBC altid byder på.
Vi prøvede flere gange at finde ud af om det var på Twitter, via mail eller på “en eller anden” site vi have set overskriften.
Heldigvis har vi nu fået fat i nyheden igen.
Og den er god nok.
ioGates og Broadcast Pix, der begge er hardcore specialister i cloud-based IP media workflow og storage, er nu blevet til et stort system, hvor begge parters kompetencer er samlet under et tag.
Et tag der tilhører Broadcast Pix.
Kevin Prince, Broadcast Pix CEO forklarer:
-IP has been a part of the Broadcast Pix strategy for almost a decade, and our acquisition of ioGates underscores our commitment to cloud-based video production workflows over IP networks, starter han og fortsætter.
-With the architects of BPNet now part of the Broadcast Pix team, we will continue to provide cloud-based solutions for our customers and lead the innovation in this emerging market, slutter han og hentyder dermed til at det netop er BPNet, der er ioGates browser baserede interface, der problemfrit kan håndtere 50 “channel in a box” kanaler, et endnu flere VoD biblioteker, nu er en del af Broadcast Pix.
Og da var da også netop BPNet som Broadcast Pix var på IBC2016 for at vise frem.
Dermed kunne faste kunder eller brugere af netop BPNet godt være blevet en smule forvirrede over at det nu er Broadcast Pix og ikke ioGates de skal tale med.
Sådan er det sådan set heller ikke.
Som vi forstår det, er overtagelsen en af de venlige, hvorfor alt er “business as usual”, hvilket kan oversættes til at lokale brugere her i landet, vil have de samme kontakter, og - mindst - blive behandlet ligeså godt som de plejer at blive behandlet, uanset om det er deres klip, grafik eller bare data i løs vægt ioGates og nu Broadcast Pix håndterer for dem.
Broadcast Pix var i den forbindelse også på IBC2016, for at vise deres “switcher” frem, der - som du har gættet - er en “billedmikser”, der kan en del mere end du gik og troede at du har behov for.
Altså lige indtil du så hvad det er v6 af deres mikser kan.
På de klassiske områder, som creation, sharing, distributing, og archiving, ser det ikke ud til at overtagelsen betyder det store for eksisternede kunder.
Forvent dog at det hele bliver lidt lettere, da det ikke længere er to virksomheder, der er nødt til at passe en smule på deres IP, der arbejder sammen. Nu er det “bare” summen at disse to selskabers indsigt, der sørger for at din investering i - for eksempel - deres BPNet løsning, kører optimalt.
Broadcast Pix er fra 2002. Og da har lige siden leveret endog særdeles store og komplekse løsninger, typisk til “live production” miljøet.
De tilbyder blandt andet en række “large-scale” “control and automation” teknik, ioGates kunder nu også må formodes at kunne nyde godt af.
Broadcast Pix opererede før de overtog ioGates i 110 lande.
Læs mere om Broadcast Pix her
Læs mere om ioGates her, der her på det sidste har stået for “alt cloud video” for “Woman Deliver 2016” og “Eurovision 2016”

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?