Forsiden > News > landlige 6K til filmfolk uden lav hest

landlige 6K til filmfolk uden lav hest

onsdag 26. november 2014, af Tom Dissing

Hvis der ikke lige er en vej, er det jo tit svært at køre med en dolly, eller en bil, når tingene skal gå lidt stærkt.
Det er medvirkende årsag til at BuggyCam har udviklet deres koncept, der sådan cirka over der hvor alt andet må give op.
Løsningen de har fundet på, er omvendt også pænt radikal.
For at kunne få et 6K kamera til at spille på en pløjemark, eller andre umulige steder, har de fundet frem til at kombinere en Movi 15 med en 1/5th skala 4 hjuls trukken “bil”. der ud over at være fjernstyret også kan bære et skvat over 10 kilo i form af tungt filmudstyr.
Og da det hele sidder i den omtalte Movi M15, er der ikke meget der ikke kan lade sig gøre.
Firmaet der er engelsk skulle efter sigende være friske på at rejse, hvilken kunne tænkes at være relevant, med mindre i ønsker at flytte produktionen til England.
Som et fremgår af de to videoer vi har fundet har de selv udviklet et såkald “V-CON camera mount system”, der tager “de fleste” rystelser, hvorefter Freefly systemet tager over.
Effekten er som du kan se, overvældende positiv.
Rob Drewett, der er med inde over, er tidligere/nuværende BBC wildlife fotograf der sammen med Andy Nancollis, der er “Buggy racer” og “design engineer” har opfundet dette system, der som pointeret kan lejes.
_
Vi kender ikke prisen, men gad vide om målgruppen ikke er de selskaber der alternativt tænker i helikoptre, kraner på biler, eller diverse lavtflyvende systemer i snore, eller droner.
BuggyCam lover at deres system larmer mindre end de fleste andre og at det kan give nogle andre billeder.
Se selv herunder.

BuggyCam Vs Peregrine from Rob Drewett on Vimeo.


BuggyCam Vs Pedal Progression from Rob Drewett on Vimeo.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?